top of page
Lifespan nl

do 07 mei

|

Webinar

Gratis Webinar "Strenghten Resiliency" met R. Solomon

Resilience in the era of COVID-19

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gratis Webinar "Strenghten Resiliency" met R. Solomon
Gratis Webinar "Strenghten Resiliency" met R. Solomon

Datum

07 mei 2020 15:00 – 17:00

Webinar

Gasten

Details

Datum 7 mei 2020 van 15u tot 17u

Titel: Resilience in the era of COVID-19

Inhoud:

Gezien onze huidige gezondheidscontext is Dr. Roger Solomon, de rechterhand van Francine Shapiro, verheugd om op 7 mei om 15.00 uur een gratis webinar over veerkracht aan te bieden. Roger Solomon is een specialist in crisismanagement in het veld. 

"Velen van ons en onze klanten worden getriggerd omdat de huidige situatie gevaarlijk is en er onzekerheid bestaat over de toekomst. Geconfronteerd met deze ongekende situatie kunnen we een houding van veerkracht ontwikkelen.  Veerkracht is veel meer dan, zoals een soldaat zei, "onszelf sterk maken en verder gaan". Het is een houding die een overlevingshouding bevordert, een verbintenis om deze kwestie constructief aan te pakken. 

De webinar wordt live in het Engels gegeven. Slides worden jullie toegestuurd na inschrijving. 

Roger Solomon is een psycholoog, gespecialiseerd in trauma en rouw. Benoemd tot directeur van de programma's bij het EMDR Instituut na de dood van Francine Shapiro, zal hij zich tevens ook concentreren op het verderzetten van haar wetenschappelijke nalatenschap.

Hij werkte als psycholoog bij de afdeling politie van Colorado Springs van 1979 tot 1988 en als psycholoog voor de Washington State Patrol van 1988 tot 1994.

Hij ontwierp talrijke opleidingsprogramma's voor crisisinterventie, voor onderhandelaren bij gijzelingssituaties, voor politieagenten en gezondheidswerkers.

Prijs: Deze webinar is gratis

Door je in te schrijven zul je in de komende dagen een mail van BIP toegestuurd krijgen die de slides en een tekst bevatten voor het volgen van de webinar. We zullen eveneens uitleg geven hoe je toegang krijgt tot de webinar met access codes. 

Share on Social Media

bottom of page