top of page
Lifespan nl

vr 15 nov

|

Algemeen Vormingscentrum, UPC Leuven

Het onuitsprekelijk trauma

Het verkennen van prenataal en preverbaal trauma en dissociatie bij kinderen en adolescenten Door Renée Potgieter Marks In het Engels

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het onuitsprekelijk trauma
Het onuitsprekelijk trauma

Tijd en locatie

15 nov 2019, 09:00 – 16 nov 2019, 17:00

Algemeen Vormingscentrum, UPC Leuven, Leuvensesteenweg 517, 3070 , België

Gasten

Over het evenement

Het onuitsprekelijk trauma: Het verkennen van prenataal en preverbaal trauma en dissociatie bij kinderen en adolescenten

Voorgesteld door: Renée Potgieter Marks

In het Engels

Soms wordt geaccepteerd dat prenatale en preverbale trauma's het kind op lange termijn kunnen beïnvloeden, maar tegelijkertijd zijn de meeste professionals nog steeds onzeker of het mogelijk is om daadwerkelijk toegang te krijgen tot deze herinneringen, omdat de kinderen zich dat 'niet kunnen herinneren' of 'er niet over kunnen spreken'.

In deze training wordt ingegaan op de theoretische en lange termijn impact van het leven met prenatale en preverbale trauma's en dissociatie bij kinderen. De nadruk van deze training zal echter vooral liggen op de toegang tot het prenatale en preverbal trauma en dissociatie en het behandelingsproces.

De training zal meerdere therapeutische technieken en instrumenten omvatten die gebruikt kunnen worden om kinderen en adolescenten in staat te stellen hun vroegste traumatische ervaringen te onderzoeken. Dit zal gebeuren aan de hand van praktische case studies, kindertekeningen, fotografische informatie over de sessies en video's over concrete sessies. Het zal ook het gebruik van EMDR/BLS tijdens dit proces omvatten.

Dr. Renee P Marks is gediplomeerd therapeut en maatschappelijk werker en heeft meer dan 32 jaar ervaring in het werken met kinderen en gezinnen. Zij levert beoordelingen en directe therapeutische interventies met betrekking tot hechting en complexe trauma's. Zij wordt erkend voor haar specialistische kennis met betrekking tot beschuldigingen, seksueel misbruik, trauma en dissociatie bij kinderen en jongeren.

Renee werkt voornamelijk op het gebied van adoptie, pleegzorg en corporate parenting. Ze heeft een internationale reputatie en is betrokken geweest bij het geven van trainingen en keynote speeches in de Engelstalige wereld.

Prijs: 490€ avant le 15 septembre, 550 après le 15 septembre 2019.

Voorwaarden : Psychologen, psychiaters, psychotherapeuten die al ervaring hebben met werken met kinderen en trauma.

Conditions: Psychologues, psychiatres, psychothérapeutes qui ont de l’expérience dans le travail avec les enfants et le traumatisme.

In geval van onvoldoende inschrijvingen, ten laatste twee weken voor aanvang van de workshop/opleiding, behouden wij ons het recht voor deze te annuleren.

Het inschrijvingsgeld wordt u integraal teruggestort.

Bij annulering door de inschrijver wordt het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald in geval van overmacht.

Tickets

  • Ticket

    € 550,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page