top of page
Lifespan nl

wo 26 jun

|

Gent

Sensorimotor Level 1

Voor de eerste maal wordt in België deze opleiding aangeboden.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Sensorimotor Level 1
Sensorimotor Level 1

Tijd en locatie

3 andere datums

26 jun 2024, 09:00 – 28 jun 2024, 17:00

Gent, Burgstraat 110/116, 9000 Gent, België

Over het evenement

De opleidingen wordt aangeboden door het Sensorimotor Psychotherapy Institute (SPI) dat gevestigd is in Broomfield Colorado (USA).

Level I: SP for the treatment of Trauma.

In deze training staat het behandelen van trauma volgens Sensorimotor Psychotherapy® centraal. Dit betekent dat de training gericht is op het aanleren van vaardigheden en interventies die horen bij lichamelijk identificeren en verwerken van trauma.

Level I beslaat 4 blokken van 3 dagen. In de 12 trainingsdagen (80 contacturen) wordt theorie afgewisseld met video, live therapie demonstraties door de trainer (demo sessie) en oefeningen.

De opleiding zal plaatvinden in Het Rustpunt, Brugstraat 110 - 9000 Gent. Overnachten ter plaatse in mogelijk maar niet in de prijs inbegrepen.

Prijs: 2800€

Lesgevers: 

Hanneke Kalisvaart en 

Toelatingsvoorwaarden:

Voor België is de voorwaarde Master psychologie/orthopedagogie/seksuologie een bijkomende psychotherapie opleiding, is sterk aanbevolen. Als iemand erkend psychotherapeut is, dit wil zeggen geregistreerd bij de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde psychotherapie*, mag hij/zij deelnemen. Hij/zij dient dan het bewijs van lidmaatschap hiertoe voor te leggen.

*lidmaatschap bij BVRGS, VVGT, VVCEPC, VVPT leidt tot automatische registratie bij BWP.

Er is enkel accreditatie voor Belgische deelnemers.

Deel dit evenement

bottom of page